raften raften
MTB Zagoria MTB tours in Zagoria
wandelen vikoskloof

zagoria sportief

Zagoria; sportief en actief

Deze streek is een waar paradijs om te wandelen, trektochten te maken door de diepe steile bergkloof én voor activiteiten als houtvlot-rafting, kayaktochten, mountainbiking, paardrijden, boogschieten en parapente . Voor de zwemmers zijn er de vele rivieren en stromen zodat u de fascinerende sensatie kunt ervaren van zwemmen in kristalhelder koel bergwater in combinatie met de warme Griekse zon met als niet te missen hoogtepunt de natuurlijke zwemwateren onderaan "de torens van Papingo"

Wandelaars hebben oneindig veel mogelijkheden uiteenlopend van leuke dorpswandelingetjes tot de uitdagende tocht door de Vikoskloof. Een aantal routes en mogelijkheden om te wandelen met gids zijn beschreven op de pagina wandelen in Zagoria.

Fietsen/MTB : fietsen op eigen gelegenheid kan met de routes uit het boekje Fietsen op z'n Grieks Epirus, van van Bertus Legebeke. Het boekje kunt u bestellen via de pagina boeken, kaarten en reisgidsen

Fietsvakantie standplaats Parga: 8-daagse fietsvakantie standplaats in Parga met verblijf in kleinschalig appartementencomplex, inclusief Giant mountainbike en transfer van/naar vliegveld.

Vanaf € 275,-- per persoon per week. Beschikbaarheid aanvragen.

MTB Tours Zagoria

In Zagoria kunt u samen met een erkende gids MTB dagtochten maken.

.

MTB huur:

Pre-booked tarief incl. helm Euro 20,-- per dag.

Activiteiten als houtvlot-raften, kayaktochten, bergwand-klimmen,fietstochten en parapente kunt u on-line boeken door uw gegevens, gewenste activiteit en datum in te vullen op het aanvraagformulier.

RaftenCanyon-river trekking

Bergwand klimmen

Wintervakantie

In dit gebied kunt u het hele jaar door genieten; de wintersportfaciliteiten zijn de laatste jaren sterk toegenomen. Op 3 km van Metsovo ligt het skicentrum van Metsovo en de plaats is in de wintermaanden dan ook een van de belangrijkste wintersportcentra van Griekenland. De langlaufloipes behoren tot de mooiste van Europa. Een ander skigebied ligt in Vasilitsa (1720m). Tegen de hellingen van Mt. Smolikas liggen 17 verschillende tracks, variërend van eenvoudig tot zeer moeilijk. Er zijn in totaal 9 liften. Er is een skischool en u kunt er snowboarden en sneeuwscooters huren. Informatie over wintersportvakanties op aanvraag.

wintersport griekenland

Home